Alarm uključen za Vengera, Zidan prodaje krilo!

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2017, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alarm uključen za Vengera, Zidan prodaje krilo!

Nekoliko klubova u igri za krilnog igrača Real Madrida, među kojima je i Arsenal.

Zinedin Zidan najverovatnije neće računati na Lukasa Vaskeza koji će najverovatnije zatražiti transfer ukoliko večeras bude bio izostavljen sa Super kupa Evrope.

Ovaj 26-godišnji fudbaler je prošle sezone odigrao 33 meča, ali je uglavnom ulazio sa klupe, zabeležio je svega 12 utakmica na kojima je bio starter, i mogao bi vrlo brzo zbog toga da napusti tim.

Nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klubova je zainteresovano za njega, među kojima je i Arsenal koji je, izgleda, najkonkretniji.

Njukasl, Liverpul i Roma su ostali klubovi koji se izdvajaju među zainteresovanima, svako od njih bi uskoro mogao da uputi i formalnu ponudu Real Madridu.

Pojedini mediji su govorili i o tome da je ovaj krilni fudbaler rekao svojim saigračima da će napustiti klub ukoliko se desi još jedan transfer ovog leta u Real Madrid.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.