Alarm u Bolonji - Koronavirus u stručnom štabu, Miho, čuvaj se!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2020, 17:37

Alarm u Bolonji - Koronavirus u stručnom štabu, Miho, čuvaj se!

Stigla vest iz Italije.

Fudbalski klub Bolonja saopštio je da se sumnja da je jedan od članova stručnog štaba zaražen koronavirusom.

Bolonja je u saopštenju navela da se sumnja da je neimenovani član stručnog štaba zaražen.

"Dok se čekaju dodatne rezultate, odlučeno je da se treninzi nastave sutra, i to individualno i u različitim terminima, bez korišćenja zajedničkih prostorija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ukoliko pozitivan slučaj bude potvrđen, tim će trenirati izolovano", saopštila je Bolonja.

Svakako da je za nas ovo vest zbog činjenice da je Siniša Mihajlović među ugroženima, pošto svi znamo da se tek oporavio od leukemije, ali da je to bitka koja uvek traje.

Siniša je sigurno distanciran i čuva se više od ostalih, pa se nadamo da će sve ovo proći dobro, kao i za čitavi tim Bolonje.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Panika u Mihajlovićevoj Bolonji zbog koronavirusa

Izvor: B92, 27.Maj.2020

Fudbalski klub Bolonja saopštio je da je jedan zaposleni možda zaražen koronavirusom, zbog čega će cela ekipa ići u karantin...U saopštenju se navodi da je tokom poslednjeg kruga testiranja otkriven "mogući slučaj pozitivnog testa na korona virus"...Fudbaleri će iz predostrožnosti u četvrtak...

Nastavak na B92...

Najvažnija vest iz Bolonje!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2020

Miha je siguran....Nakon što se danas proširila vest da je neko u stručnom štabu Bolonje zaražen koronavirusom, italijanski klub se ubrzo oglasio još jednom...Strahujući da će mnogi opravdano pomisliti da li je u pitanju naš Siniša Mihajlović, koji je nedavno pobedio bitku života protiv akutne...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.