Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2020, 14:15

Alanja se uključila u trku za Makedu

Zvezda dobila konkurenciju

Trka za potpis Federika Makede polako dobija ubrzanje. Golgeter Panatinaikosa dobio je novu ponudu i jasno je zbog toga da može da licitira i da od svih zainteresovanih klubova traži bolje uslove, više novca.

Kako pišu grčki mediji, Makedi i Panatinaikosu je najavljeno da će, posle Crvene zvezde i kluba iz Emirata, dobiti i ponudu iz Alanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Turski klub želi da napravi jak sastav, pošto će igrati u evropskim kupovima, a kako stvari stoje, potreban joj je novi napadač.

Drugi strelac lige i najbolji u Alanji, Papis Sise, nadomak je prelaska u Bešikštaš, a u turskom klubu su procenili da bi Makeda mogao da mu bude kvalitetna zamena. Navodno, PAO će dobiti ponudu od 1.500.000 evra, a koliko novca je spremljeno Italijanu za potpis, za sada ostaje tajna.

Makeda, kažu, traži 1.000.000 evra godišnje i zbog toga za sada se nije dogovorio ni sa Crvenom zvezdom, niti sa klubom iz Dubaija.

Nekadašnji mladi reprezentativac Italije u prošloj sezoni je odigrao 37 utakmica za Panatinaikos i postigao 15 golova.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Zvezda poslala ponudu, odbijen milion!

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2020

Pokušali su, ali izgleda da od "bombe" nema ništa...Crvena zvezda pokušava da pronađe kvalitetnog napadača, pokušali su sa Federikom Makedom, nekadašnjim fudbalerom Mančester junajteda koji je sada član Panatinaikosa..."Novasports.gr" prenosi da zaista postoji interesovanje Crvene zvezde, ali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.