Alam prodaje Hal, jer mu nisu dali da promeni ime kluba

Izvor: Sportal.rs, 11.Sep.2014, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alam prodaje Hal, jer mu nisu dali da promeni ime kluba

Vlasnik fudbalskog kluba Hal siti, egipatski biznismen Asem Alam, rekao je da je taj premijerligaški klub stavio na prodaju. Alam je otkrio da je to uradio još pre pet meseci kada je Fudbalska asocijacija Engleske (FA) odbila njegov zahtev da promeni ime kluba u Hal Tigrovi, prenosi Beta.

On je kazao da se za taj korak odlučio samo 22 sata nakon odluke FA, ali je i dodao da se žalio Sudu za sportsku arbitražu zbog te odluke.

Alam nije otkrio za koliko novca želi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << da proda klub.

- Do zaključenja prodaje ili žalbe, mi ostajemo posvećeni klubu, o čemu svedoče i najnovija pojačanja. Ako se prvo usvoji žalb - u redu, nema štete. Ako prvo dođe do prodaje - prodato! Ako se to desi, prodaću klub sa suzama u očima, jer još nisam završio posao - kazao je egipatski biznismen.

Alam je klub preuzeo 2010. godine kada je bio u teškoj finansijskoj situaciji i, prema pisanju medija, u njega je uložio skoro 100 miliona funti.

(Foto: Beta/AP/John Walton, PA Wire)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.