Alal vera! Majstorski gol Ljajića za Torino

Izvor: B92, 20.Avg.2017, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alal vera! Majstorski gol Ljajića za Torino

Srpski internacionalac i vezista Torina Adem Ljajić se pridružio Aleksandru Kolarovu i ostalim srpskim igračima koji su ovog vikenda postizali golove.

Kolarov je tokom dana doneo pobedu Romi protiv Atalante iz slobodnog udarca, a Ljajić je jednim veštim potezom izjednačio rezultat protiv Bolonje na 1:1.

Bolonja je povela u 27. minutu, posle izvedenog kornera se u kaznenom prostoru "Bikova" najbolje snašao Di Frančesko koji je gađao suprotan ugao gola Sirigua.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Samo sedam minuta kasnije Ljajić je pokazao kolilko ume sa loptom. Povukao je loptu ka sredini terena, pustio loptu pored svog čuvara i izbacio ga iz igre da bi sekund kasnije šutirao po zemlji.

Mirante je bio nemoćan, a Ljajić je postigao lep gol za izjednačenje. Imao je i dobar pokušaj iz slobodnog udarca u 50. minutu, ali je tada golman Bolonje reagovao pravovremeno.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.