Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2021, 23:27

Alafilip slavio u prvoj etapi Tur de Fransa, dogodio se i masovan pad (VIDEO)

Vrhunski finiš bicikliste koji će u narednoj etapi nositi žutu majicu

Prvu etapu Tur de Fransa za 2021. godinu osvojio je Julijan Alafilip. On je najbolje odvezao poslednjih 2,3 kilometra i stigao je zasluženo do žute majice koju će nositi u narednoj etapi.

Počeo je Tur de Frans i nažalost odmah na startu dogodile su se neprijatne scene jer je u prvoj etapi došlo do masovnog pada. Nečega što svi žele da izbegnu. Problem je nastao kada je jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od navijačica pored puta izašla na drum sa banerom i tako uzrokovala masovan pad.

Verovatno će organizatori Tur de Fransa apelovati na navijače da se ovakve stvari više ne događaju. Sudar se dogodio na oko osam kilometara pred finiš. A dogodio se još jedan ranije, oko 40 kilometara do kraja etape.

This spectator with a sign caused an enormous crash and pileup during the 1st stage of the Tour de France 😲

pic.twitter.com/3ZC2hfmCqe

Alafilip, vozač Kvikstepa,krenuo je na vreme u napad, odvojio se, odabrao dobar tajming i tako se domogao velike pobede na Tur de Fransu.

Ostavio je iza sebe Primoža Rogliča (Žambo) i Tadeja Pogačara (UAE Tim), dvojicu slovenačkih gladijatora na dva točka.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.