Alaba šokirao Bajern, koja je sledeća stanica?

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020, 12:13

Alaba šokirao Bajern, koja je sledeća stanica?

Zahavi preneo uslove svog klijenta.

David Alaba je imao još jednu odličnu sezonu.

Austrijanac se u potpunosti dokazao na mestu štopera, dok je i dalje velika pretnja i kada igra kraj leve aut-linije. Defanzivcu ističe ugovor kroz godinu dana, po njemu zarađuje oko 10 miliona evra godišnje.

Ukoliko Bajern želi da ga zadrži moraće duplo više da ponude.

Zahavi i ljudi koji zastupaju interese Austrijanca smatraju da je Alaba dokazao da je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od najboljih na svojoj poziciji te smatraju da mu pripadaju godišnja primanja od 20 miliona evra!

Novi sastanak se planira uskoro, koncentracija je prvo na završnici Lige šampiona. Ukoliko Bajern prihvati ovaj zahtev to bi značilo da bi Alaba zarađivao više i od Roberta Levandovskog, koji ima zaradu od petnaest miliona evra godišnje.

Kada pogledamo najplaćenije defanzivce Alaba bi dobrano preskočio Virdžila Van Dajka koji inkasira oko 11 miliona evra. Situaciju oko Alabe prate Barselona, Mančester Siti i Čelsi, sa tim da su premijerligaši u finansijskoj prednosti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.