Al Kaida pretila bombom na meču Engleska - SAD(1:1)

Izvor: Glas javnosti, 13.Jun.2010, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Al Kaida pretila bombom na meču Engleska - SAD(1:1)

RUSTENBURG - Policija je podigla pripravnost na maksimum u Rustenburgu, u Južnoafričkoj Republici, gde se odigravala utakmica između Engleske i Sjedinjenih Američkih Država (SAD) zbog pretnji terorista, javljaju svetske agencije.

Al Kaida je najavila da će prirediti nezaboravni "vatromet" na stadionu za vreme utakmice, gde će odjekivati eksplozije.

Zbog ovih pretnji Rustenburg, ali i cela Južnoafrička Republika su na nogama već nedeljama, posebno zbog činjenice da >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << neke bombe, koje nisu strane teroristima, nijedan sistem ne može prepoznati.

Koliko strahuju organizatori svedoči i činjenica da je američkom predsedniku Baraku Obami šef obezbedjenja  zabranio dolazak.

Mediji prenose da je na obezbedjenje kupno utrošeno 90.000.000 dolara....Na svu sreću sve je bila lažna uzbuna...Bombe nij bilo izuzev one dve koje su  tokom meča  završile iza ledja golmana SAD i Engleske(1:1)

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.