Akrostih u pismu otkriva anonimnog igrača Crvene zvezde

Izvor: Sportal.rs, 10.Dec.2014, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akrostih u pismu otkriva anonimnog igrača Crvene zvezde

Otvoreno pismo javnosti, koje je neimenovani fudbaler Crvene zvezde poslao beogradskim sportskim redakcijama u utorak, potpisano je sa "igrač Zvezde".  On je izneo je niz optužbi na račun Zvezda Terzića, ali se nije potpisao imenom i prezimenom. U pismu navodi da mu je neprijatno zbog potpisa, ali ne i da ga je sramota.

Takođe, igrač ističe da se potpisao "nadimkom", ali pritom izgleda da nije mislio na potpis >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << "igrač Zvezde".

Ukoliko pažljivije pogledate tekst, odnosno početna slova svakog pasusa pisma, videćete ime i nadimak fudbalera Zvezde koji je za Terzića rekao da je "dželat srpskog fudbala".

Inače, ovaj pojam zove se akrostih, kada početna slova svakog pasusa čitana odozgo na dole daju reč ili ime.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.