Ako osvojimo EURO, svi se farbamo u plavo

Izvor: B92, 22.Jun.2021, 18:02

"Ako osvojimo EURO, svi se farbamo u plavo"

Vezista engleske reprezentacije Fil Foden privukao je pažnju evropske javnosti pred kontinentalni šampionat tako što se ofarbao u plavo.

To je učinio kako bi podsetio na čuvenog Pola Gaskojna i šampionat iz 1996. godine.

Sada najavljuje da će to učiniti svi članovi selekcije "tri lava" ukoliko postanu prvaci Evrope.

"Rekao sam im da ćemo, ako osvojimo EURO, svi obojiti kosu u plavo. Svi su pristali, a to znači da ćemo nakon prvenstva svi imati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovakve frizure. Mislim da su takvo nešto napravili rumunski igrači", izjavio je Foden i podsetio na Mundijal 1994. godine kada su Rumuni stigli do četvrtfinala eliminisavši Argentinu i to je i dalje njihov najveći uspeh u istoriji.

Englezi su nadomak osmine finala EP, ali će to mesto morati da "overe" u utorak od 21h protiv Češke, koja kao i Engelska ima četiri boda na čelu grupe D.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.