Izvor: Piplmetar.rs, 23.Apr.2023, 06:30

Ako Tuhel ostane trener, Miler odlazi

Autor: Aleksandar Obrenović

subota 22.04.2023.

17:04

Izvor: Sportske.net


Simbol Bajerna iz Minhena jeste Tomas Miler. 
Čovek koji je sve osvojio sa pomenutim timom, neko ko je toliko bio tražen >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << tokom svoje karijere je ostao veran Bajernu, sada već ima 33 godine, a pitanje je da li će završiti karijeru baš u ovom klubu. 
Miler je dolaskom Tuhela izgubio mesto u timu, čak je doživeo i, prema rečima mnogih, uvredu od strane trenera jer je Tuhel ubacio u igru Manea, a tek potom Milera. 
Didi Haman, legendarni nemački fudbaler, komentarisao je trenutnu situaciju u Bajernu istakavši da je sve što se dešava nepravda prema Mileru. 
„Trebale su im emocije, igrači koji su vođe i koji čine druge boljima, što Miler jeste. To što ga je Tuhel uveo u igru posle Manea je šamarčina za Milera. Usudiću se da kažem da Miler neće sledeće sezone biti u Bajernu ako Tuhel ostane trener“, napisao je Haman u svojoj kolumni za Skaj. 
Čini se da nikad gora situacija nije bila u Bajernu u poslednjih nekoliko godina, ispali su iz Lige šampiona i Kupa Nemačke u četvrtfinalima, a u domaćem prvenstvu ne igraju dobro u poslednje vreme i pitanje je da li će osta

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.