Akcija iz udžbenika: Tri dodira i volej pod prečku VIDEO

Izvor: S media, 12.Jul.2011, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija iz udžbenika: Tri dodira i volej pod prečku VIDEO

Za većinu evropskih klubova pripremni period je još uvek u toku, ali ponekad na prijateljskim utakmicama možemo videti poteze lepše nego na prvenstvenim susretima.

Ovaj detalj nam dolazi sa utakmice između Hanovera i Šturma, a junaci igrači nemačkog kluba, koji su izveli akciju iz fudbalskih udžbenika.

Ronaldinjo iznervirao rivala VIDEO

Pike i Šakira upali u nabujalu reku! VIDEO

Bekamova majstorija iz kornera VIDEO

Pogodio makazicama sa razbijenom glavom VIDEO

I ne samo da su je izveli, nego su je i završili fantastičnim golom, koji je delo Sofijana Čaheda, Tunižanina iz redova nemačkog kluba.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Kako postići 18 golova na utakmici VIDEO

Izvor: S media, 12.Jul.2011

Fudbalske utakmice sa 10 ili više golova možda i nisu tolika retkost, ali sa skoro 20 svakako jesu. ..Akcija iz udžbenika: Tri dodira i volej pod prečku VIDEO..Ronaldinjo iznervirao rivala VIDEO..Pike i Šakira upali u nabujalu reku! VIDEO..Ukoliko nije u pitanju duel različitih starosnih kategorija,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.