Ajntraht pobedio. Jović odmakao na čelu liste strelaca

Izvor: Vesti-online.com, 24.Feb.2019, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajntraht pobedio. Jović odmakao na čelu liste strelaca

Tim iz Frankfurta posle četiri uzastopna remija u Bundes ligi savladao u gostima Hanover s 3:0, a mrežu je zatresao i Kostić.

Prvi gol u sezoni nemačkog prvenstva Luka Jović je dao kada je Ajntraht preslišao Hanover pred svojom publikom (4:1) u prvom delu lige, a protiv tog tima, kojem predstoji grčevita borba za opstanak, postigao je i 15. Tako je kao vodeći strelac za dva gola odmakao Bajernovom napadaču Poljaku Robertu Levandovskom, ali i Marku Rojsu, a njegova Borusija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kasnije u Dortmundu dočekuje Bajer.

Ajntraht je ostvario sigurnu pobedu. U vođstvo ga je u 54. minutu doveo Hrvat Ante Rebić. Jović je udvostručio prednost u 63. minutu, a konačan rezultat postavio je Filip Kostić u poslednjem. Obojica naših su odigrali ceo meč, a posle Kostićevog pogotka, njegovog drugog ove sezone u Bundes ligi, ostalo je taman toliko vremena da u igru uđe i Mijat Gaćinović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ajntraht pobedio, a Jović odmakao na čelu liste strelaca (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 24.Feb.2019

Tim iz Frankfurta posle četiri uzastopna remija u Bundes ligi savladao u gostima Hanover s 3:0 u 23. kolu, a mrežu je zatresao i Kostić...Prvi gol u sezoni nemačkog prvenstva Luka Jović je dao kada je Ajntraht preslišao Hanover pred svojom publikom (4:1) u prvom delu lige, a protiv tog tima, kojem predstoji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.