Aerobik hepening na Košutnjaku

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Dec.2010, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aerobik hepening na Košutnjaku

Studenti rekreacije sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Beogradu i udruženje stručnjaka za rekreaciju Beograda organizuju tradicionalnu manifestaciju Aerobik hepening koja će se održati u subotu od 15 do 19 časova u sportskoj hali fakulteta.
- Učesnici će imati priliku da vežbaju u ritmu Zumba aerobika, Miks aerobika, Kik >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << aerobika, Tae bo aerobika, kroz koje će ih voditi članovi Ninas tima, Korpore i drugih. A pored svega toga, svoju prezentaciju će imati i KUD iz Beograda- rekla je jedna od organizatora ove manifestacije Marija Ranković.
Specijalni gosti ove godine biće članovi fitnes kluba Beo džim sa najmlađim predstavnicima. U ovaj tim takođe spadaju ljudi koji su prvaci Evrope i Balkana u ovom prelepom sportu.
- Kao i svake godine pripremili smo vredne nagrade za posetioce, a o učesnicima Aerobik hepeninga brinuće tim Centra za prevenciju hroničnih nezaraznih bolesti doma zdravlja Čukarice – istakla je Marija Ranković.
Tradicionalno, ulaz je besplatan i mogu doći svi građani od 1 do 101.
Katarina Stojković

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.