Adrijano otkrio jezive detalje sa treninga Intera!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2018, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adrijano otkrio jezive detalje sa treninga Intera!

Legendarni fudbaler otvorio dušu.

Brazilac Adrijano ostaće upamćen kao jedan od onih koji je mogao da napravi velike stvari u svetu fudbala da nije bilo poroka u vidu alkohola.

To je ostavilo dubok trag u njemu, a otkrio je do sada i neke nove detalje iz karijere u Interu.

"Samo ja znam koliko sam patio. Očeva smrt je ostavila veliku prazninu u meni, posle toga sve je postalo gore i izolovao sam se od svega", izjavio je Brazilac za brazilske medije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Čoveka koga ni veličina poput Havijera Zanetija nije mogla ispraviti na pravi put priznaje da je dolazio na treninge pod uticajem alkohola.

"Izlazio bih do kasno u noć po klubovima pa bih potom bio i dalje pijan na jutarnjim treninzima. Pio bih sve što bih dohvatio - vino, viski, votku, pivo. Pivo najviše", priseća se Adrijano i dodaje:

"Kada bih došao takav na treninge, odveli bi me u ambulantu na spavanje a posle na pres konferencije bi rekli da je u pitanju mala povreda".

Okružio se pogrešnim ljudima tokom svog vremena provedenog na Apeninima.





"Ti ljudi oko mene su bili problem, samo bi me vodili sa žurke na žurku prepunih devojaka i alkohola. Posle toga niko od njih mi nije pomogao. Možda sam se povratkom u Brazil odrekao bogatstva i slave, ali sam stekao sreću", završava svoju priču miljenik navijača "Neroazura".

PIŠE: Stefan Matić

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.