Adriano na pozajmici u Sao Paolu?

Izvor: B92, 17.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adriano na pozajmici u Sao Paolu?



Napadač Intera Adriano najverovatnije će biti pozajmnljen Sao Paolu da bi se vratio u formu pred početak sledeće sezone. "Imperator" ima puno problema i na terenu i u privatnom životu u poslednjih 18 meseci. Zbog smrti oca zapao je u tešku depresiju, imao problema sa alkoholom i većom kilažom. U tom periodu igrao je veoma malo i zbog toga su mu u klubu dozvolili da otputuje u Brazil na kliničko lečenje.

Tamo je trenirao sa ekipom Sao Paola i bio veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zadovoljan tretmanom. Kako javlja Gazeta delo Sport on će igrati za lokalni tim do kraja sezone, kada će se vratiti u Italiju, gde još uvek na njega računa ekipa Intera.

Sastanka prdstavnika dva kluba očekuje se negde posle katoličkog Božića i pretpostavlja se da će cela stvar biti gotova ukoliko brazilski klub pristane da plaća deo plate.

Postoje još dve opcije. Jedna je da se vrati u Inter, a druga da ide na pozajmicu u Englesku, gde je najozbiljniji kandidat Mančester Siti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.