Aco: Bez energije; Bojan: Uvek isto

Izvor: N1 televizija, 11.Sep.2017, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aco: Bez energije; Bojan: Uvek isto

Košarkaška reprezentacija Hrvatske završila je takmičenje na Evrobasketu od reprezentacije Rusije u Istanbulu – bilo je 101:78. Nakon debakla sebe nisu štedeli ni selektor Aleksandar Petrović, ni najbolji igrač Bojan Bogdanović.

Bogdanović, koji će u narednoj sezoni nastupati za Indijana Pejserse, bio je veoma utučen nakon katastrofe svog tima u drugom poluvremenu:

„Pričamo već danima da nas čeka 'Dan D‘, u sobama 'ložimo' jedni druge, a onda izađemo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na parket i primimo 100 poena. Nema smisla sada pričati o taktici. Zakazali su naše htenje i volja“, ogorčen je bio najefikasniji igrač susreta sa 28 poena.

Novinari su potom upitali da li je Bogdanoviću nedostajala podrška saigrača, na šta je momak iz Mostara odgovorio:

„Glupo je o tome pričati. Stalno to potencirate - 'Bojan i Šarić.‘ Mi jesmo imali zajedništvo, ali nam je nedostajala borba, nismo u sebi imali dovoljno krvi da se 'potučemo.‘ Žao mi je ljudi koji nas godinama prate, iz godine u godinu nam se ponavlja isto“, završio je najbolji igrač tima.

.@Shved23 and @44Bojan are delivering as @russiabasket lead @CbfHks by 4 at HT! #EuroBasket2017

https://t.co/1xf8mQU7WHpic.twitter.com/zicjh1Dl6b

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.