Abidal odlučio, ovo je sledeća meta Barselone!

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2018, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Abidal odlučio, ovo je sledeća meta Barselone!

Katalonski klub će imati ozbiljnu konkurenciju.

Kako prenosi Mundo Deportivo, tehnički direktor Barselone, Erik Abidal je veoma zainteresovan za mladog kirlnog napadača Lila, Nikolasa Pepea.

Fudbaler iz Obale Slonovače je impresionirao prošle sezone u Ligi 1, postigao je 13 golova i upisao još 4 asistencije, dok je na početku ove sezone upisao čak 4 gola i 3 asistencije na samo 5 nastupa.

"Tačno je, postoji nekoliko velikih klubova koji žele >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Pepea. Klubovi su nas direktno kontaktirali u prelaznom roku kako bi pokušali da stignu do dogovora. Pepe će biti ovde do kraja sezone", potvrdio je predsednik Lila.

Pepe ima 23 godine i 2017. godine je stigao u Lil iz Angersa.

Da li ovo znači da Barselona ima već dva rezervisana igrača sledećeg leta? Jer, poznato je i koliko se Frank De Jong iz Ajaksa povezuje sa katalonskim klubom...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.