Izvor: MozzartSport.com, 18.Maj.2021, 08:40

AZIJA: Ziceri za Persepolis i Al Vehdat, neizvesno u Hongkongu

Pogledajte koji nas to značajni fudbalski događaji očekuju danas na najvećem kontinetnu...

SUVON – POHANG STILERS, 12.30

(Fudbal, Južna Koreja 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Borba za plej-of u Južnoj Koreji polako dolazi u odlučujuću fazu. Pohang je napravio nekoliko loših rezultata, pa je sada došao u situaciju da mu lider Đeonbuk beži osam >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bodova. Za to je kriv sam Pohang, koji je remizirao na poslednja četiri meča. Suvon je u tom periodu osvojio sedam bodova, ali i dalje kaska za timovima koji zauzimaju pozicije koje idu u plej-of. Ova dva tima su igrali samo jednom u poslednjih pet sezona, u aprilu ove godine. Bilo je tada 1:0 za Stilerse.

LI MEN VORIORS – ISTERN AA, 14.00

(Fudbal, Hongkong 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Prvo kolo plej-ofa u šampionatu Hongkonga je donelo iznenađenje, poraz Kičija od Li Men Voriorsa. Istern je to iskoristio da se izjednači na tabeli sa liderom, ali sada je došao red na njega da igra protiv Ratnika. Li Men samo sa svim pobedama do kraja može da ostane u igri makar za mesto u AFC kupu, pošto mu drugoplasirani Istern sada beži 10 bodova. Na sva četiri duela ova dva tima u 2020. godini trijumfovao je Istern. Doduše, na poslednja dva malo teže, oba puta sa po 3:2.

KOKAND – SOGDIJANA, 14.30

(Fudbal, Uzbekistan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sogdijana igra odlično ove sezone i posle osam kola još uvek ne zna za poraz. Sa pet pobeda i tri remija probila se do druge pozicije na tabeli. Naredni rival Kokand teško da će da se umeša u borbu za vrh sa Pahtakorom, Sogdijanom, AGMK-om i Nasafom, koji je trenutno zauzet utakmicama u AFC kupu. Sa 12 bodova iz osam kola Kokand se nalazi na sredini tabele, gde mu je po kvalitetu i mesto. Sogdijana je savladala Kokand na dva pod poslednja tri susreta, a na prethodnih četiri njihovih duela uvek je dolazilo UG3-4.

ŠAHIN BANDAR AMERI – PERSEPOLIS, 18.00

(Fudbal, Kup Irana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U osmini finala Kupa Irana ne bi smelo da bude iznenađenja. Niželigaš Šahin ne bi trebalo da bude prevelika prepreka za Persepolis, jedan od najtrofejnijih timova u zemlji i prošlogodišnjeg šampiona. Imaće Persepolis verovatno teže rivale na putu ka sedmom trofeju u Hazfi kupu. Koliko je kvalitetna ekipa pokazuju rezultati u dosadašnjem toku sezone, drugi je na tabeli u prvenstvu, sa tri boda i utakmicom manje od Sepahana i samo jednim porazom posle 22 kola. U svojoj grupi u Ligi šampiona nedavno je bio ubedljivo prvi.

AL BUKA – AL VEHDAT, 19.30

(Fudbal, Jordan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kola su Al Buki krenula nizbrdo od samog početka šampionata i sada ih je jako teško zaustaviti. U prvih pet kola ne da nisu osvojili ni bod, nego su postigli samo jedan gol. I to protiv Al Džazire, kada su izgubili sa 5:1. Vehdat je do sada odigrao samo tri meča, ali nije izgubio nijedan. Ostvario je dve pobede i remi. Kaska za rivalima zato što je igrao u Ligi šampiona, gde sa sedam bodova nije uspeo da zauzme neku od prve dve pozicije i nastavi takmičenje makar u AFC kupu. Al Nasr i Al Sad su bili nedostižni.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.