Izvor: MozzartSport.com, 19.Jun.2021, 21:19

AZIJA: Uzbekistanski derbi bez municije - prošli put 8:1, danas 0:0

Rezultati najznačajnijih utakmica dana na azijskom kontinentu

GVANGĐU - SEUL 1:1 (0:1)

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Bili su gosti nadomak pobede koja bi ih pogurala ka plej-ofu, međuitim, nisu uspeli. Vodili su od 39. minuta, ali penal u 90. precizno je izveo Kim Jong Vu i doneo bod fenjerašu južnokorejske K lige.

JOKOHAMA FK - TOKIO 0:1 (0:1)

(Fudbal, Japan 1)

Gol Brazilca Adailtona u 31. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << udaljio je Tokio od zone ispadanja. Opravdali su gosti ulogu favorita na gostovanju poslednjeplasiranom timu, koji je u dosadašnjih 19 kola osvojio svega sedam bodova. Ovo je bio i treći uzastopni poraz Jokohame posle remija nade. Ispostavilo se - lažne.

HIROŠIMA - KAŠIVA 1:0 (0:0)

(Fudbal, Japan 1)

Kašiva nije imala poraz na prethodnih pet gostovanja u Hirošimi, ali ga je doživela ove subote. Sami sebi presudili su gosti autogolom u 78. minutu. Ovo im je treći uzastopni poraz, tako da ostaju u zoni ispadnaja.

AGMK - METALURG 2:0 (2:0)

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Imao ona teorija da je 2:0 najopasniji rezultat u fudbalu, ali za AGMK danas nije bilo problema. Lepu prednost od dva gola iz prvog poluvremena, domaćini su sačuvali do kraja.

PAHTAKOR - SOGDIJANA 0:0

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Derbi nije opravdao očekivanja. Mreže su mirlovale, pa su rivali ostali jedini neporaženi u dosadašnjem toku uzbekistanskog prvenstva, ali malo ko se nadao ovom ishodu posle 8:1 za Pahtakor u prethodnom susretu ovih timova, decembra 2020.

TURON - BUNJODKOR 0:3 (0:2)

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Petrostruki šampion Uzbekistana odavno nije konkurentan velikom rivalu Pahtakoru. Poslednju titulu Bunjodkor je osvojio još 2013, a od tada samo jednom završio na drugom mestu. I ova sezona brzo će u zaborav, ali je barem gostovanje fenjerašu prošlo glatko...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.