Izvor: MozzartSport.com, 08.Maj.2021, 00:03

AZIJA: Tavamba strelac i asistent za Al Tavon, Damjanovićev het-trik

Pogledajte neke od utakmica odigranih na azijskom kontinentu

KIČI – HK RENŽERS 3:1 (3:0)

(Fudbal, Hongkong 1)

Het-trik Damjanovića za Kiči! Sjajna igra Dejana, najbolji je strelac lige, a sada je stigao do svog 13. pogotka. Pogađao je u 1m 34. i 42. minutu, s tim što je drugi pogodak došao posle penala. Gosti su promašili penal u nadoknadi prvog poluvremena. Jedini gol za goste dao je Kilama u 59. minutu.

AL ŠABAB – >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << KUVAJT 1:1 (0:1)

(Fudbal, Kuvajt 1)

Tesne utakmice u Kuvajtu, a AL šabab je na kraju uspeo da izvuče nerešen ishod protiv Kuvajta. Gosti su poveli u nadoknadi prvog poluvremena preko Saeda. I delovalo je sve do same završnice da će uspeti da slave, a onda je Al Turkmani pogodio u 89. minutu za poravnanje.

KALTAN – AL KADISIJA 1:2 (1:1)

(Fudbal, Kuvajt 1)

U prvom poluvremenu su razmenjeni udarci. Prvi je zadao Al Mutava čime je Al Kadisija povela, da bi u 37. minutu Siaj poravnao na 1:1. U nastavku - mnogo uzbuđenja. Prvo je Al Saifi pogodio za prednot Kadisije u 61. minutu, a onda su gosti u 82. minutu ustali sa igračem manje. Ipak, izdržali su do kraja i pobedili. Došla je dvojka.

AL TAVON – AL AHLI 4:2 (1:1)

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Bivši fudbaler Partizana, Leandre Tavamba, načeo je protivnika u 21. minutu čime je Al Tavon poveo sa 1:0. Potom je bilo 2:1, za domaćina, pa 2:2, da bi Al Tavon u 91. pa u 95. minutu postiga još dva gola i zapečatio pobedu. Tavamba je pored gola upisao i asistenciju kod poslednjeg gola svog tima.

AL MUHARAK – MANAMA 3:1 (1:0)

(Fudbal, Bahrein 1)

Dosta bolja partija domaćina i ubedljiva pobeda. Barakat je načeo protivnika u 39. minutu, da bi u 52. podigao na 2:0. Gosti su u 94. minutu uspeli da smanje, ali je Al Muharak toliko dominantno odradio posao da je minut kasnije potvrdio pobedu golom Abdulatifa.

AL DŽEZIRA – AL BUKA 5:1 (2:0)

(Fudbal, Jordan 1)

Sjajna partija Al Džezire koja je već u prvom poluvremenu rešila pitanje pobednika. Strelci za domaćina bili su Alsaifi u 30. i Sadeh u 37. minutu utakmice. Gosti su zapretili golom u 48. minutu, a onda je domaćin postigao još tri i zapečatio sudbinu Al Buke.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.