Izvor: MozzartSport.com, 28.Sep.2021, 23:18

AZIJA: Spasojevićev gol nedovoljan za pobedu Balija

Evo pregleda najzanimljivijih mečeva sa azijskog kontinenta

PUSAMANIJA BORNEO - BALI JUNAJTED 1:1 (0:0)

(Fudbal, Indonezija 1)

Lider šampionata Indonezije nije uspeo da slomi otpor domaćina u toj meri da mu pripadnu tri boda. Bali jeste uspeo da povede pogotkom rođenog Baranina Ilije Spasojevića, ali je desetak minuta pre kraja dozvolio domaćinu da izjednači. Bali je deseti put zaredom ostao neporažen dok je Borneu ovo bio treći >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vezani remi.

PERSIJA - PERSITA TANGERANG 1:1 (1:1)

(Fudbal, Indonezija 1)

U okršaju šestoplasiranog i sedmoplasiranog tima prvenstvene tabele, oba pogotka viđena su tokom prvih 45 minuta. Tim iz Džakarte je poveo preko Čanda posle skoro pola sata igre, ali je Persita izjednačila preko Maulane u poslednjim minutima pred olazak na odmor. Bio je ovo čak četvrti remi Persije u poslednjih pet utakmica.

AL AIN - HAJER 0:0

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Imajući u vidu da je domaćin do večeras izgubio osam od devet poslednjih mečeva, Al Ainu je remi bez golova došao kao kec na deset. Hajer je za to vreme povezao dva remija i može da bude zadovoljan jer njegova odbrana i drugi put nije primila gol u četiri prvenstvene utakmice.

AL DRAIH - AL KADISIJA 0:2

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Rutinska pobeda Al Kadisije protiv tima koji je otvorio sezonu sa dve pobede, ali koji je u evidentnom padu forme. Odbrana Al Draiha je prvi put poklekla u 28. minutu kada je pogodio Atakante, a dokusurio ju je Diomande desetak minuta po startu drugog dela. Tada je bio precizan sa bele tačke.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.