AZ rasturio PSV i to u gostima!

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2019, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AZ rasturio PSV i to u gostima!

Odličan rezultat za protivnika Partizana u okviru Lige Evrope.

Partizanov najveći protivnik u borbi za plasman u drugu fazu Lige Evrope biće AZ, a po svemu sudeći crno-beli neće imati nimalo lak zadatak.

AZ je u fantastičnoj formi što dokazuje i rezultat protiv PSV-a, danas su slavili protiv jednog od favorita za osvajanje titule u Holandiji rezultatom 0:4!

Ipak, pobeda gostiju ide na dušu Tomasa koji je dobio crveni kartonu 22. minutu utakmice, gosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su od tada dominirali utakmicom.

Boadu je postigao dva gola krajem prvog poluvremena, da bi u drugom Svenson i De Vit zapečatili sudbinu domaćina.

Ovom pobedom je AZ uspeo da se domogne drugog mesta na tabeli koje sada deli sa današnjim protivnikom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nije samo AZ, i Astana rasturila svog rivala

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2019

Povratak Astane i fantastična partija Tomasova...Astana je uspela da se vrati na pobednički kolosek nakon onog užasnog poraza od AZ Alkmara...Tomasov je danas briljirao, verovali ili ne, postigao je četiri gola u pobedi nad ekipom Aktobe od 5:0...On je postizao golove u 22, 45, 50. i 56. minutu utakmice,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.