AZ Alkmar je oživeo, Baski ne uspevaju u Holandiji! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2015, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AZ Alkmar je oživeo, Baski ne uspevaju u Holandiji! (VIDEO)

Holanđani nadigrali i pobedili kombinovani tim Atletika – 2:1

AZ Alkmar je počeo da se uspravlja! Posle očjanog starta sezone holandski tim pokazao je u sudaru sa Atletikom iz Bilbaoa da je počeo da raste i ostao u evropskom životu. Odluka trenera kluba iz Baskije Ernesta Valverdea da Alkmaru suprostavi kombinovani tim ispostavila se kao – pogrešna.

Prilično komforni zbog pobede u prvom kolu protiv Augzburga Španci su, čini se, potcenili ekipu za koju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << večeras nije igrao Rajko Brežančić. Alkmar je u prvom poluvremenu imao inicijativu, više šansi, ali je Bilbao uspeo da sačuva kožu.

Spasa za goste nije billo nakon što je Norvežanin Henriksen dobio sjajan dobunski pas, a zatim spretno loptu ćušnuo ispod Hererina. Definitvno, Partizan će imati čemu da se nada protiv Baska. Odbrana Atletika delovala je povremeno porozno. Tako je Boveda postigao autogol u 65.minutu i najavio rasplet.

Pokušao je Valverde da se opere, šansu je ukazao Aduricu u finišu meča, a sjajni napadač mu se odužio golom. Na klupi Atletika ostao su Iraizoz i Injaki Vilijams.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.