ATP lista - napredak Đerea, veliki skok Čačića

Izvor: N1 televizija, 27.Nov.2017, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP lista - napredak Đerea, veliki skok Čačića

Na najnovijoj ATP listi nije bilo promena u prvih 55 mesta, dok je među srpskim teniserima napredak ostvario Laslo Đere.

Teniska sezona je završena za one najbolje, pa promena nije bilo u vrhu, ni u prvoj polovini Top 100. Prvi teniser sveta je Rafael Nadal, najbolji srpski igrač Novak Đoković je na kraju sezone 12. na svetu, a promene nije bilo ni kod Filipa Krajinovića koji je 24, ni kod Viktora Troickog, koji je 55. na ATP listi.

Dušan Lajović je ostao na >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << 75. mestu, dok je Laslo Đere napredovao za dva mesta i sada je 88. na svetu, što je ponovo njegov najbolji renking.

Janko Tipsarević je 106. na svetu, Nikola Milojević je pao za pet pozicija i sada je 158, Miomir Kecmanović je skočio za dva mesta i sada je 207, dok je Peđa Krstin 216. Danilo Petrović je 252, Miljan Zekić je 345, a Marko Tepavac 432. na ATP listi. Veliki skok je napravio i Nikola Čačić, koji je napredovao 99 mesta, i sada je plasiran na 520. poziciji. 

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.