ATP USVOJIO NOVI KALENDAR: Evo kada se nastavlja sezona

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2020, 18:45

ATP USVOJIO NOVI KALENDAR: Evo kada se nastavlja sezona

Postoji mogućnost izmena.

Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) usvojila je novi kalendar prema kome bi sezona, prekinuta u martu zbog pandemije korona virusa, trebalo da bude nastavljena 14. avgusta turnirom u Vašingtonu.

Ovo je treća promena kalnedara, pošto je prvobitno sezona trebalo da bude nastavljena 13. jula, da bi zatim došlo do pomeranja na 31. jul. Ipak, sada je objavljen treći kalendar i kako stvari stoje on je konačan.

The ATP has issued >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a revised provisional calendar that sets a pathway for the resumption of the Tour.

The new-look ATP Tour calendar intends to resume on Friday 14 August.

— ATP Tour (@atptour) June 17, 2020

Konačno se nastavlja i Premijer liga, a već prvog dana - derbi! Mančester Siti čeka Arsenal (21.15). Domaćin želi da sačuva drugo mesto, dok Tobdžije jure bar plasman u Ligu Evrope na kraju za njih očajne sezone. Kec je 1,38, dupla šansa X2 3,00, a GG3+ 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Arsenal.

Posle Vašingotna, na programu su Masters u Sinsinatiju 22. avgusta koji će se igrati u Njujorku, Ju Es Open 31. avgusta, Kicbil 8. septembra, Mastersi u Madridu i Rimu 13. i 20. septembra, a na kraju je Rolan Garos 27. septembra. Kalnedar će moći da bude promenjen u zavisnosti od razvoja situacije, a razmatra se da u raspored bude dodato još turnira iz serije 500 i 250. Kalendar završnice sezone biće objavljen sredinom jula.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.