ATP Peking: Lajović u glavnom žrebu, Troicki predao

Izvor: N1 televizija, 30.Sep.2018, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP Peking: Lajović u glavnom žrebu, Troicki predao

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u glavni žreb ATP turnira u Pekingu. On je u finalu kvalifikacija bio bolji od Kamerona Norija 2:0, po setovima 6:4, 6:4.

Lajović je do mesta na turnira u Kini stigao posle jednog časa i 23 minuta igre.

Prvi set rešen je u korist srpskog igrača u završnici, kada je Lajović oduzeo servis protivniku za 5:4, a zatim i potvrdio brejk.

Lajović je kontrolisao duel i u drugom delu igre i na sličan način stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << do ključne prednosti, a zatim i iskoristio treću meč loptu i našao se u glavnom žrebu.

Dušan Lajović plasirao se u glavni žreb u Pekingu pobedom nad Kameronom Norijem 6:4, 6:4. Troicki predao Albotu pre početka meča.

Drugi srpski predstavnik u Pekingu Viktor Troicki predao je finalni meč kvalifikacija Radu Albotu pre početka okršaja.

Mesto u glavnom žrebu obezbedili su i Vasil Pospišil trijumfom nad Tenisom Sandgrenom 2:0 i Mateo Beretini koji je takođe u dva seta slavio protiv Jiržija Veselija.

ATP turnir u Pekingu igra se na tvrdoj podlozi, na programu je do 1. do 7. oktobra, a nagradni fond je 3,401,860 dolara.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Peking: Lajović u glavnom žrebu, Troicki nastavio mučenje

Izvor: B92, 30.Sep.2018

Srpski teniser Dušan Lajović prošao je u glavni žreb turnira u Pekingu pobedom nad Britancem Kameronom Norijem u dva odigrana seta.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.