ATP PEKING: Delpo bez MILOSTI, Krajinović bez polufinala (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2018, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP PEKING: Delpo bez MILOSTI, Krajinović bez polufinala (FOTO)

Argentinac dominirao.

Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u polufinale tunira u Pekingu. Srpski as naleteo je na sjajno raspoloženog Huana Martina del Potra koji je do ubedljivog trijumfa došao za samo 63 minuta - 6:3, 6:0.

U prvom delu igre Krajinović je uspevao donеkle da parira Delpu koji je do brejka došao već u trećem gemu. Argentinac je sve vreme sjajno servirao i čekao greške srpskog asa.

Don't disturb this groove. 🇦🇷👊@delpotrojuan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rolls into the Beijing semis with a comprehensive 6-3 6-0 win over Filip Krajinovic. #ChinaOpen pic.twitter.com/cNIUSt0ciI

— Tennis TV (@TennisTV) October 5, 2018

Potpuna dominacija Del Potra bile je još uoćljivija u nsstavku duela. Argentinac je brzo došao, do jednog, zatim i dva brejka prednost, da bi trijumf overio sa 12 uzastopnih poena.

Drugi predstavnik Srbije na turnriu u Pekingu, Dušan Lajović u borbi za polufinale sastaje se sa Britancem Kajlom Edmundom.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.