Izvor: HotSport.rs, 17.Apr.2017, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP MONTE KARLO: Pobeda Novaka i Viktora, Zimonjić eliminisan već na startu

Srbi su danas imali polovičan učinak kada se radi o dublu, pošto su Novak Đoković i Viktor Troicki pobedili, a Nenad Zimonjić ispao u paru sa Bugarinom Grigorom Dimitrovim.

Novak Đoković i Viktor Troicki nastupaju zajedno u dublu na turniru u Monte Karlu i vrlo sigurno i uspešno su startovali. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << U prvom meču savladali su dva Žila, Simona i Milera sa 2:0 – 7:5, 6:3.
Po jedan brejk razlike u oba seta bila im je dovoljna zaliha za konačan trijumf plasman u narednu rundu gde će se sastati sa Henrijem Kontinenom iz Finske i Džonom Pirsom iz Australije.
Za razliku od njih, Nenad Zimonjić je eliminisan na startu u paru sa Grigorom Dimitrovim. Srpsko-bugarski par doživeo je poraz od dvojice Francuza Benoe Pere i Eduarda Rože-Vaselana sa 1:2 – 4:6, 6:1, 3:10.
The post ATP MONTE KARLO: Pobeda Novaka i Viktora, Zimonjić eliminisan već na startu appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković i Troicki u drugom kolu dubla, Zimonjić ispao

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Apr.2017

Srpski teniseri Novak Đoković i Viktor Troicki plasirali su se danas u drugo kolo dubla, dok je Nenad Zimonjić eliminisan na početku turnira u Monte Karlu...Đoković i Troicki su pobedili Žila Milera iz Luksemburga i Žila Simona iz Francuske sa 2:0 u setovima (7:5, 6:3)...Protivnici u drugoj rundi...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

MK - Novak i Viktor u drugom kolu dubla, Zimonjić ispao

Izvor: Sportske.net, 17.Apr.2017

Srpski teniseri Novak Đoković i Viktor Troicki plasirali su se danas u drugo kolo dubla, dok je Nenad Zimonjić eliminisan na početku turnira u Monte Karlu...Novak Đoković i Viktor Troicki su pobedili Žila Milera iz Luksemburga i Žila Simona iz Francuske sa 2:0 u setovima (7:5, 6:3)...Protivnici...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.