ATP MAJORKA: Kecmanović osvojio prvi set i ipak izgubio

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 19:16

ATP MAJORKA: Kecmanović osvojio prvi set i ipak izgubio

Frnacuz Umner slavio posle preokreta.

Miomir Kecmanović zaustavljen je na startu takmičenja u singlu na turniru koji se igra na Majorci. Njega je savladao Francuz Ugo Umber psle preokreta sa 2:1 (4:6, 7:6 (7:3), 6:2) za dva sata i 12 minuta igre.

Kecmanović je već u prvom gemu na svoj servis morao da spašava brejk lopte da bi u narednom uspeo da iskoristi drugug brejk priliku i oduzme servis Francuzu. Ispostavilo se da je to bilo dovoljno za osvajanje prvog seta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iako je Kecmanović morao u još tri navrata da spašava brejk lopte. Za Kecmanovića je drugi set dobro počeo pošto je u trećem gemu uspeo da oduzme Umberu servis. Sve je dobro funkcionisalo do 10. gema za srpskog tenisera, ali je Francuz tada iskoristio prvu priliku koja mu se ukazala da mu oduzme servis i stigne do izjednačenja. Otišlo se u taj-brejk u kojem je Francuz odigrao mnogo bolje i stigao do izjednačenja u setovima.

Kada se očekivala najveća borba u trećem setu, Kecmanović je totalno potonuo. Francuz jeu trećem gemu imao čak pet brejk lopti i upravo je petu iskoristio, da bi zatim napravio i drugi uzastopni brejk i poveo sa 5:1. Osvojio je Kecmanović gem na svoj servis, imao čak i brejk loptu u devetom gemu, ali je Francuz uspeo da iskoristi treću meč lpoptu i stigne do pobede.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.