ATP BRIZBEJN: Kirjos TITULOM počeo Novu godinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2018, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP BRIZBEJN: Kirjos TITULOM počeo Novu godinu!

Meč je trajao 72 minuta.

Nik Kirjos pobednik je ovogodišnjeg ATP turnira u Brizbejnu. Australijski teniser savladao je u finalu Amerikanca Rajana Harisona, 47. igrača na svetskoj listi, rezultatom 2:0 (po setovima 6:4, 6:2).

NOLE NIKAD MOTIVISANIJI: Došao sam u Melburn da OSVOJIM pehar! (VIDEO)

ZATO ŠTO NIJE IGRAO U DOHI: Novak pao za dva mesta na ATP listi

Brisbane International: Nick Kyrgios beats Ryan Harrison in straight sets to clinch >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << first title of 2018 - Firstpost https://t.co/U9LbHjeXNv

— Tennis Newz (@Tennis_Newz) January 7, 2018

TURNIR U SIDNEJU: Troicki eliminisan u prvom kolu

Bila je to prva titula za "nestašnog" Nika, koji će od ponedeljka popraviti svoj plasman i skočiti sa 21. mesta. Susret je trajao 72 minuta, a u tom periodu Australijanac je tri puta oduzeo servis protivniku. Sa druge strane, Harisonu to nijednom nije pošlo za rukom.

Bila je to četvrta titula za Nika Kirjosa, prva posle 2016. godine, a konačno je uspeo da u karijeri osvoji i turnir u Brizbejnu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.