ATP BEČ: Tim protiv Čileanca nastavio POHOD ka odbrani pehara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 23:10

ATP BEČ: Tim protiv Čileanca nastavio POHOD ka odbrani pehara!

Bez neizvesnosti.

Dominik Tim nastavlja pohod ka odbrani pehara u Beču. Austrijanac je savladao Čileanca Kristijana Garina sa 2:0 (po setovima 6:3, 6:2) za sat vremena i šest minuta igre.

Ekspresan brejk u drugom gemu, bio je dovoljan Timu da dobije prvi set rezultatom 6:3. Brzo je poveo sa 3:0 i do kraja rutinski sačuvao svoj servis.

Cristian Garin es derrotado por el austriaco Dominic Thiem y se despide del ATP 500 de Viena.

El chileno sucumbió >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << por parciales de 6-3 y 6-2. https://t.co/rPpACzYvJB pic.twitter.com/MbVXhm8nc2

— Chicureo Hoy (@chicureohoy) October 29, 2020

U drugom setu presudan je bio peti gem, kada je Dominik ponovo brejknuo Garina za vođstvo od 3:2, a potom je to učinio još jednom u sedmom poenu (5:2) i sa četiri uzastopno osvojena poena potvrdio plasman u četvrtfinale.

Protivnik šampiona Beča u borbi za polufinale biće Andrej Rubljov, kome je Janik Siner predao meč osmine finala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.