ASTRONOMSKI: Procureli detalji Mesijevog ugovora (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021, 10:42

ASTRONOMSKI: Procureli detalji Mesijevog ugovora (FOTO)

Argentinac će biti znatno bogatiji.

Ne stišava se i dalje euforija u Parizu zbog dolaska Lionela Mesija u redove Pari Sen Žermena, a navijači sa nestrpljenjem čekaju prvi gol Argentinca u dresu Svetaca. Za to vreme počeli su da se pojavljuju i detalji Mesijevog ugovora i kao što se moglo pretpostaviti, cifre su astronomske.

Mesi je sa Svecima potpisao dvogodišnji ugovor uz opciju produženja na još godinu dana, a prema informacijama L'Ekipa, ako Argentinac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odradi sve tri godine zaradiće 110 miliona evra neto. Ugovor će Mesiju rasti svake godine, pa će tako u prvoj zaraditi 30 miliona, dok bi mu u naredne dve godine porasla plata. Za lojalnost bi zaradio 10 miliona što bi mu u drugoj i trećoj godini donelo po 40 miliona evra.

Voici la une du journal @lequipe du samedi 18 septembre 2021.

En kiosque : https://t.co/Oe3pdODgOG pic.twitter.com/qLaBX9P2er

— L'ÉQUIPE (@lequipe) September 17, 2021

Dobro je Liverpul ušao u novu sezonu, primio je samo jedan gol u četiri kola, pa bi danas (16.00) sve osim pobede nad Kristal Palasom bilo iznenađenje. Kvota na keca je 1,25, a na kombinazziju 1&3+ 1,63. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Kristal Palas.

Ovo su iznosi bez timskih i individualnih bonusa koji Mesiju nisu garantovani, ali mu mogu doneti još novca. Od 110 miliona koje može da dobije, milion će mu biti isplaćeno u klupskoj kriptovaluti što Svecima može doneti zaradu od 25 do 30 miliona evra na godišnjem nivou. Mesi od kriptovalute takođe može da zaradi još više, ali će biti potrebno da njegovi finansijski savetnici povuku dobre poteze. Ugovor Mesija je identičan Nejmarovom, ali Brazilac nema rastući ugovor.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lais Ribeiro, devojka bivšeg košarkaša Žoakima Noe
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.