ASANO: Na nama je da pišemo novu istoriju

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 12:57

ASANO: Na nama je da pišemo novu istoriju

Japanski internacioanlac strelac jedinog gola za Partizana u špobedi protiv Metzalca u Kupu Srbije.

Fudbaleri Partizana u sredu su savladali Metalac minimalnim rezultatom u osmini finala Kupa Srbije. Strelac jedinog pogotka, vrednog plasmana u četvrtfinale bio je Takuma Asano u 44. minutu. Japanski internacionalac naglasio je da je ekiap bila svesna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koliko će koncentracija prtoiv Metalca biti važna.

 - Svima je bio poznat značaj ove utakmice, jer onaj ko ne pobedi ispada. Nisam bio uplašen niti sam ulazio u utakmicu sa tom mišlju. Znali smo da moramo biti koncentrisani i da ne sme da nam se desi da nam pažnja popusti, jer nas je tako protivnik kaznio u ligi. Svaku utakmicu dobro počnemo, ali ono što nam fali je da brzo postignemo gol. Na tome moramo da radimo - rekao je Asano za klupski sajt.

Efes je u poslednje vreme počeo da liči na onaj strašni tim iz prošle sezone, ali večeras (19.00) u Beograd dolazi vrlo oslabljen, zbog povreda i virusa korona. Zato je kvota na Zvezdu 1,55, dok je dvojka 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Efes.

Osim što je Partizan preskočio još jednu prepreku u Kupu Srbije, jučrašnji dan je obeležila i vest o smrti Dijega Armanda Maradone.

 - Bio sam izuzetno tužan.On je neko ko je ispisao fudbalsku istoriju i dao svim fudbalerima putokaz kroz život i karijeru. Kada se jedna stranica istorije završi, otvara se i počinje nova. Na nama je da ispišemo novu istoriju - zaključio je Asano.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.