AO (treći dan): Troicki prvi na terenu

Izvor: Mondo, 15.Jan.2019, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO (treći dan): Troicki prvi na terenu

Trećeg dana takmičenja u Melburnu Srbija će imati dva predstavnika na terenu

U noći između utorka i srede na terene Australijan Opena će izaći Viktor Troicki, kao i Aleksandra Krunić u takmičenju dublova.

Srpski teniser, koji je ove godine do glavnog žreba stigao kroz kvalifikacije, u drugom kolu, od jedan sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu igraće protiv Stefanosa Cicipasa, 14. nosioca.

Njihov meč postavljen je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << teren broj 3.

Troicki, koji je 12 godina stariji od Cicipasa, nikada ranije nije odmeravao snage sa Grkom.

U isto vreme, od 11 časova po tamošnjem vremenu, na teren će i Aleksandra Krunić na startu takmičenja u parovima.

U tandemu sa Kineskinjom Saisai Ženg igraće prvu rundu ženskog dubla protiv domaćeg para Monika Adamčak/Džesika Mur. Njihov meč igraće se na terenu broj 5.

Trećeg dana takmičenja nastupaće i Rodžer Federer protiv Britanca Danijela Evansa, kao i Rafael Nadal, koji će za rivala imati Australijanca Metjua Ebdena u drugom kolu singla.

Oni će igrati na Rod Lejver Areni - Federer ne pre četiri ujutro, ukupno treći meč na tom terenu, a Nadal u večernjem terminu, odnosno od devet časova po srednjeevropskom vremenu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.