AO će najverovatnije biti odložen

Izvor: Beta, 25.Nov.2020, 11:16

AO će najverovatnije biti odložen

Otvoreno prvenstvo Australije u tenisu najverovatnije će biti odloženo usled pandemije korona virusa, izjavili su danas predstavnici lokalnih vlasti.Prvi grend slem turnir u sezoni prema planu treba da se igra od 18. do 31. januara.Ipak, problem predstavljaju mere karantina u regionu Viktorija.Viktorija ne dozvoljava ulaz pre kraja decembra, a izvesno je da će se ta zabrana i produžiti na bar još dve nedelje.Plan je bio da teniseri u Australiju dodju sredinom decembra, kako bi počeli pripreme za sezonu čiji je start zakazan za 1. januar.Veliki broj tenisera izrazio je nadu da će se takmičenje održati, a medju njima je i svetski broj jedan i prošlogodišnji šampion Novak Djoković, koji je pozvao na "podršku i razumevanje".
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ništa od Australijan opena?

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2020

AO će najverovatnije biti odložen...Otvoreno prvenstvo Australije u tenisu najverovatnije će biti odloženo usled pandemije korona virusa, izjavili su danas predstavnici lokalnih vlasti...Prvi grend slem turnir u sezoni prema planu treba da se igra od 18. do 31. januara...Ipak, problem predstavljaju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.