AO: Sutra na terenu Novak, Bojana i Viktor

Izvor: Radio 021, 21.Jan.2015, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO: Sutra na terenu Novak, Bojana i Viktor

Četvrtog dana takmičenja na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, u četvrtak, svoje mečeve u singlu i dublu između ostalih igraće i troje tenisera iz Srbije.

Uz Novaka Đokovića u singlu na teren u dubl konkurenciji izlaze Bojana Jovanovski i Viktor Troicki.

Prvi teniser sveta Novak Đoković meč drugog kola igraće protiv 88. igrača na ATP listi Rusa Andreja Kuznjecova i to će biti njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prvi duel. Taj meč je treći na programu Rod Lejver Arene, na kojem takmičenje počinje u jedan sat posle ponoći po srednjoevropskom vremenu. Očekuje se da će duel Đokovića i Kuznjecova početi oko četiri časa posle ponoći.

Bojana Jovanovski će u paru sa Poljakinjom Kataržinom Piter igrati u prvom kolu dublova protiv desetih nosilaca, mađarsko-francuskog para Timee Baboš i Kristine Mladenović. Taj meč je treći na programu terena broj 10.

Viktor Troicki će sa Mihailom Južnim iz Rusije u prvom kolu igrati protiv petih nosilaca, austrijsko-brazilskog para Aleksandera Peje i Bruna Soareša. Meč je prvi na terenu broj 12 i počinje u jedan sat posle ponoći po srednjoevropskom vremenu.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.