AO: Kakav meč, STRAŠAN meč, Australija ima novu VLADARKU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2020, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO: Kakav meč, STRAŠAN meč, Australija ima novu VLADARKU (FOTO)

Preokretom do titule.

Sofija Kenin osvojila je Australijan open pobedom u fantastičnom finalu protiv Garbinje Muguruse. Amerikanka je do velikog trijumfa stigla posle sjajne igre i preokrta - 4:6, 6:2, 6:2.

Maiden Slam Moment!@SofiaKenin captures her first Grand Slam title in a fearless 4-6 6-2 6-2 comeback over Muguruza for the #AusOpen women’s singles 🏆#AO2020 pic.twitter.com/HU8mijCbTh

— #AusOpen (@AustralianOpen) February >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1, 2020

Špankinja je sigurnije počela meč, pa je dobila prvi set. Ipak, neustrašiva je bila Amerikanka. Agresivno je igrala Kenin, sve je pogađala, pa je dobila naredna dva seta za osvojenu titulu.

Pustila je ruku Keninova na početku drugog seta i krenula da igra fenomenalne poene, da pogađa linije, da hvata rivalku na pogrešnoj nozi. Uz to, Amerikanka je izuzetno dobro servirala, nije dopuštala u drugom setu nijednu brejk šansu Muguruzi. I glatko je dobila taj deo meča sa 6:2. Bilo je jasno da je u psihološkoj prednosti pred odlučujući deo duela.

Sličan scenario viđen je i u trećem setu. Sofija je doktirala tempo, i dalje sjajno servirala i pucala od samopouzdanja. Brejk u šestom, a zatim i u osmom gemu, stavili su tačku na ovaj meč i nezaboravno finale.

A new star is born 💫

21-year-old Sofia Kenin defeats Garbine Muguruza 4-6, 6-2, 6-2 to claim the first Grand Slam title of her career!@SofiaKenin | #AusOpen pic.twitter.com/S41CdzlCo5

— US Open Tennis (@usopen) February 1, 2020

Kenin je najpre bila u šoku zbog senzacionalnog trijumfa, ali su je ovacije i aplauzi vratili u realnost. Usela je brzo da dođe sebi i počne da slavi. Baš kako dolikuje novoj teniskoj vladarki Australije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda danska teniserka Karolina Voznijacki.

That Friday feeling

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Apr 14, 2017 at 11:45am PDT

#tbt 👙☀️💦

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on May 4, 2017 at 1:50pm PDT

A bit of vitamin sea☀️🌊 @si_swimsuit

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Feb 19, 2017 at 4:24am PST

Warm water, beautiful beaches and no sharks! What's not to love 😎 #Sydney

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Jan 7, 2017 at 11:42pm PST

Good morning!! 😊💁🏼🤗👙☀️💦🌊 @si_swimsuit

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Feb 16, 2016 at 5:13am PST
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

EVO ZAŠTO JE NAJBOLJI: Fantastičan potez Đokovića će vas ODUŠEVITI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2020, 11:33

Brzina, gipkost, tehnika...Dominik Tim je poslao brzu loptu, oteravši Đokovića tri metra iza osnovne linije. Činilo se nemoguće da je naš teniser stigne, ali Novak je pokazao klasu i na fantastičan način odreagovao...Pre nego što je dotakla betonsku podlogu, Novak je uspeo popularno, kroz noge...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.