ANGT: Zvezda na plus 48, Stojanović sjajan

Izvor: MVP.rs, 15.Maj.2015, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANGT: Zvezda na plus 48, Stojanović sjajan

Crveno-beli juniori su i drugi put pobedili.

Ekipa Crvene zvezde Telekom kao da se opametila. Nakon što je skoro prokockala prednost od 30 poena protiv Unikahe u prvom kolu Evroliginog završnog turnira za juniore (ANGT), u drugom nije dozvolila da se nešto slično desi protiv Sparsa. Naime, crveno-beli su u ranoj fazi meča dostigli ubedljivu prednost koju su do kraja uspešno čuvali i slavili. Konačan rezultat je bio 95:47.

Sarajlije su Beograđanima koliko-toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << parirali samo za vreme prve četvrtine, ali već u drugoj je kvalitet Zvezde došao do izražaja pa se na poluvreme otišlo sa njenom prednošću od 21 poen razlike. Poučeni jučerašnjim iskustvom, izabranici Slobodana Klipe nisu posustali, pa su i u narednim deonicama igrali maksimalno i postepeno povećavali višak. Deklasiranje Sparsa je bilo neizbežno.

Najbolji kod srpskog predstavnika je bio Vojislav Stojanović, koji je "flertovao" sa kvadrupl-dablom. On je postigao 18 poena, uz po šest skokova i ukradenih lopti, a imao je i osam asistencija, za indeks uspešnosti od 32. Pratio ga je Aleksandar Aranitović sa 16 poena, po četiri dodavanja i izgubljene lopte i čak osam ukradenih. Kod Sarajlija je najbolji bio Edin Atić sa 17 poena i sedam skokova.

U trećem kolu Crvena zvezda Telekom će sastati sa Žalgirisom, a taj meč zakazan za subotu u 13 časova.

Rezultati:

Grupa A

Real Madrid - Insep 65:58

Stela Azura - VEF Riga 61:92

Grupa B

Crvena zvezda Telekom - Spars 95:47

Unikaha - Žalgiris (15č)

(foto: Euroleague / Dragoslav Žarković)

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

ANGT: Crveno-beli na plus 48, Stojanović sjajan

Izvor: MVP.rs, 15.Maj.2015

Zvezdini juniori su i drugi put pobedili...Ekipa Crvene zvezde Telekom kao da se opametila. Nakon što je skoro prokockala prednost od 30 poena protiv Unikahe u prvom kolu Evroliginog završnog turnira za juniore (ANGT), u drugom nije dozvolila da se nešto slično desi protiv Sparsa. Naime, crveno-beli...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.