ANGAŽOVANJE MURINJA NIJE DOVOLJNO: Roma mora da dovede vrhunske igrače

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021, 18:27

ANGAŽOVANJE MURINJA NIJE DOVOLJNO: Roma mora da dovede vrhunske igrače

"On je prestižni trener i poseduje mnogo iskustva. Iznad svega, trener je koji poznaje Italiju jako dobro."

Fabio Kapelo, proslavljeni italijanski trener, prokomentarisao je dolazak Žozea Murinja na klupu Rome.

Popularni Don Fabio je inače sa rimskom Vučicom osvojio Seriju A u sezoni 2000/2001, kao i Superkup Italije, pa ne treba sumnjati u to da zna šta priča.

Mančester Siti ima prednost od 2:1 iz Pariza što znači da PSŽ mora da postigne bar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dva gola. Kvota na tip 3+ zato je 1,50, tip GG 4+ uplatu množi sa 2,65, a Siti je blagi favorit sa 1,75 na keca. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Mančester Siti – Pari Sen Žermen.

- Nije dovoljno samo dovesti velikog trenera da biste pobeđivali. Potrebni su vam i vrhunski igrači - rekao je Kapelo, a zatim dodao:

- On je prestižni trener i poseduje mnogo iskustva. Iznad svega, trener je koji poznaje Italiju jako dobro. U tom smislu, sve će mu biti lakše. Romu nije lako voditi, ali Murinjo se uzdiže kada su poteškoće. Nadam se zbog Rominih navijača da će Murinjo uraditi dobar posao kao što je to učinio dok je bio u Interu - zaključio je Fabio Kapelo.

Podsećanja radi, Žoze Murinjo će na klupu Rome sesti tek od leta kada Paulo Fonseka zvanično napusti klub.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.