ANĐUŠIĆ NAKON POBEDE NAD FUENLABADOM: Ne možemo ni da zamislimo šta nas čeka

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2023, 21:13

ANĐUŠIĆ NAKON POBEDE NAD FUENLABADOM: Ne možemo ni da zamislimo šta nas čeka

Slavlje u sjajnom ambijentu.

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić govorio je nakon pobede nad Fuenlabradom.  Prijateljska utakmica u sjajnoj atmosferi završena je ubedjivom pobedom Partizana 93:63.

- Specijalna utakmica jer su prijatelji iz Fuenlabrade prvi put došli u Beograd, a svi znamo koliko istorije ima između ova dva kluba i sve je bilo sjajno, svi su uživali, pune tribine u ovom ambijentu što je velika stvar. Prošli smo pripremni period pa jedva čekamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da počnu utakmice i pogotovo sezona. Kada vidimo ovakvu podršku tribina još više smo motivisani i ne možemo da zamislimo šta nas čeka kada počnu zvanične utakmice - rekao je Anđušić.

Kako je bilo igrati napolju?

- Čudan je osećaj kao da si izašao na basket, ali svima je bilo uživanje ma koliko bilo neobično. VIše smo gledali bakljadu i vatromet nego utakmicu, zaista sjajna atmosfera i hvala navijačima na svemu ovome.

Da li je Danilo zadovoljan pripremama?

- Zadovoljan sam pripremama, dosta nas je ostalo zajedno i novi igrači koji su došli su sa velikim iskustvom i pripreme su prošle dobro pa imamo još dve nedelje što je dosta vremena da se poradi na detaljima i na hemiji koja je najvažnija za dobre rezultate jer su ovo sve dobri momci i lepo su se uklopili.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.