ANĆELOTI PRED REVANŠ: Mislim da možemo bolje da odigramo nego u prvom meču

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 21:02

ANĆELOTI PRED REVANŠ: Mislim da možemo bolje da odigramo nego u prvom meču

Real Madrid sutra od 21 čas gostuje Mančester Sitiju.

Trener fudbalera Reala Karlo Ančeloti izjavio je pred utakmicu sa Mančester sitijem da njegov tim može da odigra bolje nego u prvom susretu u Madridu. Fudbaleri Mančester sitija dočekuju sutra ekipu Reala u drugoj utakmici polufinala Lige šampiona. U prvom duelu u Madridu rezultat je bio 1:1.

 - Kao i obično. Pokušaćemo da izvučemo maksimum od igrača na individualnom i timskom nivou. Mislim da možemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolje nego u prvom meču. Ovo je utakmica koja nam je jako dugo u mislima - izjavio je italijanski stručnjak,  prenosi Sportklub.

Dodaje da postoji mogućnost da će preko kontranapada njegovi igrači pokušati da ugroze protivnika.

 - Opasni smo iz kontranapada ali u prvom meču nismo imali mnogo prostora za njih pa ne očekujem meč sa mnogo tranzicione igre. Siti je imao problema da vrati loptu u posed kada bismo gradili igru iz poslednje linije. Zato ćemo se truditi da što duže držimo loptu i da smanjimo rizik - zaključio je Ančeloti.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.