ALIMPIJEVIĆ SE POŽALIO: Bez ovog igrača moramo na megdan Barsi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2017, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALIMPIJEVIĆ SE POŽALIO: Bez ovog igrača moramo na megdan Barsi (FOTO)

Problemi za crveno-bele.

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Barselone u okviru drugog kola Evrolige. U prvom kolu crveno-beli poraženi su od Žalgirisa (76:78), a već u drugom meču uz pomoć navijača očekuju žešću borbu.

STRATEG BARSE ZABRINUT: Pred NJIMA je sve mnogo TEŽE i KOMPLIKOVANIJE (FOTO)

PRIPREME ZA DEBI U NBA: Evo kako Teodosić vežba ruku uoči meča sa Lejkersima (FOTO)

Na konferenciji za štampu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pred meč sa španskim gigantom govorio je trener Dušan Alimpijević koji je odmah istakao da će crveno-beli imati veliki hendikep.

- Ovo je šesta utakmica na kojoj smo nekompletni. Neće biti spreman za meč Nemanja Dangubić. Barselona dolazi u pravi momenat za njih, što se tiče forme i rezultate. Uzdamo se u navijače i bolji šut za tri poena – kaže trener.

Dodaje da neće prihvatiti priče o pritisku, umoru, o teškom rasporedu.

- U odbrani je ključ, a i napad mora bolje. Barsa je jaka jedan na jedan. Daju po 80 i 90 poena u španskom prvenstvu, sa vrlo dobrim procentom.

Zvezda uvek ide na pobedu na svakoj utakmici. Moramo da imamo ambiciju, a posle da analiziramo šta je falilo. Navaro im je 11. u Rosteru, a Sanders ponekad ispadne, onda je sve jasno koliko su jaki.

Na pitanje da li bi bio zadovoljan da i sa Barsom igraju na jednu loptu, rekao je sledeće.

- Bio bih zadovoljan sa pobedom.

Utakmica se igra u hali ‚Aleksandar Nikolić‘, sa početkom u 19 časova.

DENVER JE IZGUBIO: Navijači OSULI drvlje i kamenje na JOKIĆA! Bilo je i uvreda (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga,   NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alimpijević pred Barselonu: Ne poredite nas sa Zvezdom od prošle sezone

Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2017

"Dangubić neće igrati i to je već šesta utakmica u kojoj nismo kompletni. Njegov nedostatak energije će morati da nadoknade igrači koji su tu", najavio je strateg crveno-belih..Zvezda je ranjena, ali spremna za sudar sa španskim velikanom Barselonom! Crveno-bele u petak u hali Aleksanda Nikolić...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.