ALARM U PIREJU: Olimpijakos DESETKOVAN protiv Zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2021, 20:03

ALARM U PIREJU: Olimpijakos DESETKOVAN protiv Zvezde!

Trener Barcokas u problemu.

Košarkaši Olimpijakosa gostuju KK Crvena zvezda u 14. kolu Evrolige.

Trener Zvezde Dejan Radonjić suočio se sa određenim kadrovskim problemima pred dolazak Pirejaca, ali je u taboru Olimpijakosa daleko teža situacija.

Pred polazak za Beograd, trener grčkog velikana Jorgos Barcokas otkrio je da neće imati sve igrače na raspolaganju.

- Važno je da vidimo u kakvom će stanju biti Mustafa Fal. Putuje s nama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali nije izvesno da će igrati. U zavisnosti od toga, izabraćemo elemente u našoj taktici – otkrio je iskusni grčki strateg.

Zbog problema sa povredom francuskog centra, Olimpijakos je u Beograd poveo samo 13 košarkaša.

- Svaka utakmica ima neku posebnost. Protivnik je svaki put drugačiji, uslovi su drugačiji i očekuje nas izuzetno težak meč. Crvena zvezda igra fizičku košarku, u kontaktu su, a timu koji igra odličnu defanzivu priključili su Stefana Marković, s kojim sa radio i veoma ga poštujem. Mislim da je Zvezda tim koji je, prema rezultatima, veoma konkurentan i tražiće svoju šansu za mesto u Top 8 – istakao je Barckokas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.