AL KELAIFI OTKRIO: Nikad nismo pričali sa Zidanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2022, 22:52

AL KELAIFI OTKRIO: Nikad nismo pričali sa Zidanom

Sveci pokušavaju da angažuju trenera NIce Kristofa Galtijea.

Predsednik fudbalskog kluba Pari Sen Žermen Naser Al Kelaifi izjavio je danas da nikada nije razgovarao sa Zinedinom Zidanom o poziciji trenera. U intervjuu za ''Parizijen'' Al Kelaifi je potvrdio da PSŽ želi da angažuje trenera Nice Kristofa Galtijea.

 - Nikada nismo razgovarali sa njim (Zidanom), ni direktno ni indirektno. Mnoge reprezentacije i klubovi se interesuju za njega, ali mi nismo u toj priči. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Izabrali smo trenera koji će biti najbolji za ono što želimo da uradimo. Nadam se da ćemo brzo da se dogovorimo. Poštujem Nicu i njihovog predsednika, ali svako brani svoje interese - istakao je prvi čovek Svetaca.

Prema navodima francuskih medija, Zidan čeka kraj Svetskog prvenstva u Kataru jer je kandidat da na klupi selekcije Francuske zameni Didijea Dešana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.