AGUERO NAPUŠTA SITI: Ostaje u Engleskoj, dobio je LUDAČKU ponudu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 11:34

AGUERO NAPUŠTA SITI: Ostaje u Engleskoj, dobio je LUDAČKU ponudu

Transfer o kome se priča.

Manchester Siti je nedavno potvrdio da će Sergio Aguero na kraju ove sezone napustiti ovaj klub.

Aguerov ugovor s Građanima ističe na kraju sezone i nisu postigli dogovor oko nastavka saradnje koja je trajala deset godina.

Međutim, prethodnih dana piše se o tome da Aguero želi da ostane u Engleskoj kako bi dodatno popravio svoje brojke u Premijer ligi. Tu su se kao moguće destinacije pojavili Čelsi i Totenhem, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i jedan iznenađujući klub.

Naime, pojavila se informacija da će Lids pokušati uveriti Aguera da potpiše ugovor s ovim klubom.

#MarceloBielsa #LeedsUnited #Fichajes #SergioAgüero Un plan nada ‘Loco’: Leeds de Bielsa ya sabe cómo lograr el fichaje de Agüero - Diario Depor https://t.co/fdJweJ9DJw

— EveryWebLive © (@FlaShBloGLive) April 10, 2021

Marselo Bijelsa mu želi ponuditi glavnu ulogu u timu i nadaju se pozitivnom odgovoru.

Čelsi je doživeo potop u prošlom kolu kod kuće protiv VBA (2:5) što mu nije donelo ništa dobro u borbi za Ligu šampiona. Zato danas (18.30) na gostovanju bezbednom Kristal Palasu mora da zapne i juriša na tri boda, a kvota na dvojku je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kristal Palas - Čelsi.

Ali, Aguero je poručio da trenutno ne želi da priča o novom klubu, te da će sve biti poznato kada se sezona završi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.