Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2021, 23:32

AFRIKA: Radža Kazablanka i Berikan bili pravi izbor

Pogledajte kako su završene neke od utakmica koje su odigrane na afričkom kontinentu

BELUIZDAD – MAGRA 1:0 (0:0)

(Fudbal, Alžir 1)

Ukoliko ste se ovde kladili na domaći tim morali ste dobro da se namučite čekajući. Teška utakmica za praćenje. Posle prvih 45 minuta nije bilo golova. Delovalo je da do kraja utakmice neće ni biti golova, a onda se dogodio 96. minut kada je Nesak bio precizan.

RADŽA KAZABLANKA – RENESANS >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1:0 (0:0)

(Fudbal, Maroko 1)

Radža je ušla u meč kao favorit i na kraju je uspela da ispoštuje tu ulogu. Posle prvih 45 minuta nije bilo golova, a onda je u nastavku Kazablanka uspela da upiše tri boda. Odlučujući momenat dogodio se u 66. minutu kada je Rahimi bio precizan. I to pošto je minut ranije Abdelkaleg dobio crveni karton.

BERIKAN – FUS RABAT 3:2 (1:1)

(Fudbal, Maroko 1)

Prštalo je od golova na ovom meču. Gosti su dva puta vodili, a na kraju izgubili. Došli su u prednost preko El Basila u nadoknadi prvog poluvremena, ali je Berikan uspeo da izjednači dva minuta kasnije. U nastavku su gosti opet poveli, a Berikan uspeo da preokrene posle golova El Barauija i Farehejna.

USM ALŽIR – BISKRA 2:1 (0:1)

(Fudbal, Alžir 1)

Kladioničarskim rečnikom, na ovoj utakmici došlo je 2-1. Biskra je bolje otvorila utakmicu i povela golom u 25. minutu i to je bio rezultat sa kojim se otišlo na odmor. Alžir se nije predavao, prvo je izjednačio u 65. minutu preko Naiđija, da bi isti igrač u 85. minutu pogodio za preokret i pobedu domaće ekipe.

AIN MLILA – ES SETIF, 22.00

(Fudbal, Alžir 1)

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.