Izvor: MozzartSport.com, 22.Jul.2021, 21:35

AFRIKA: Kvara Junajted ne gubi kod kuće, Enjimba propustila veliku priliku

Evo pregleda najzanimljivijih mečeva sa afričkog kontinenta

IFEANJI UBAH – ENJIMBA, rezultat 1:1 (1:0)

(Fudbal, Nigerija 1)

Veliku priliku je propustila Enjimba. Oba rivala u borbi za mesto u Ligi šampiona su izgubila, pobeda bi je odvela na drugu poziciju, ali je iz duela sa timom iz opasne zone uspela da izvuče samo bod. Bukvalno izvuče, jer je do 86. minuta imala gol zaostatka, ali je Jaru pogodio u samom finišu i Enjimbu bodovno poravnao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa Nasaravom i Kano Pilarsima.

KVARA JUNAJTED – VIKI TURISTS, rezultat 3:1 (2:0)

(Fudbal, Nigerija 1)

Posle tri uzastopna poraza, Kvara je konačno upisala pobedu. Gde drugo nego na svom terenu. Ni na 17. prvenstvenoj utakmici kod kuće Kvara je ostala neporažena. Viki Turistsi su se kao pravi turisti proveli na današnjem gostovanju. Kvara je do 48. minuta imala tri gola prednosti, što je gost uspeo jedino da ublaži na isteku sat vremena igre.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.