Izvor: MozzartSport.com, 03.Maj.2021, 10:21

AFRIKA: Al Ahli nastavlja poteru za Zamalekom

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na Crnom kontinentu

GAZI EL MAHALAH - AL AHLI, 21.30

(Fudbal, Egipat 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Zamaleku se baš ne osvaja titula, remizirao je drugi put zaredom, ali Al Ahli čak i ukoliko trijumfuje večeras neće izbiti na lidersku poziciju. Razlog leži u tome što Al Ahli ima četiri boda zaostatka u ovom trenutku, kao i tri utakmice manje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od najvećeg rivala. Nije se Al Ahli proslavio od pobede u egipatskom derbiju. Na sledeća četiri meča sakupio je sedam od mogućih 12 bodova. Gazi je podigao formu, neporažen je na poslednjih šest ligaških utakmica, a u tom intervalu je četiri puta odigrao nerešeno. Pobegao je Gazi sa samog dna i sve je bliže timovima iz gornjeg doma. Kada su egipatski gigant Al Ahli i Gazi el Mahala poslednji put delili megdan, petostruki uzastopni šampion Egipta slavio je sa 3:0. Ali, Al Ahli je sa prethodna dva gostovanja Gazi El Mahali odneo samo po bod i oba puta bilo je 1:1.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AFRIKA: Borba za goli život u Alžiru i Egiptu

Izvor: MozzartSport.com, 04.Maj.2021, 09:28

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na Crnom kontinentu..PARADU – RELIZEJN, 17.00..(Fudbal, Alžir 1)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Uplovili su Paradu i relizejn u mirnu luku. Usidrili su se na sredini i praktično prebrinuli brige oko opstanka. Paradu više ne...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.