ADAM SILVER: Start nove NBA sezone u januaru, odmor neophodan

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 12:52

ADAM SILVER: Start nove NBA sezone u januaru, odmor neophodan

Ova sezone biće završena sredinom oktobra.

 Komesar NBA lige Adam Silver je rekao je da nova sezona u najjačoj košarkaškoj ligi sveta neće početi pre sledeće godine, kao i da se nada da će navijači moći da se vrate na tribine.

 - Sa odgovarajućim protokolima možemo vratiti navijače u dvorane. To nam je zaista cilj, ali to zavisi od nekoliko dodatnih faktora. Brzi testovi bi mogli biti ključni - rekao je Silver na konferenciji za medije pre početka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvog meča NBA finala između Majamija i LA Lejkersa. - Nadam se da se nećemo vraćati u balon, ali to je nešto o čemu i dalje moramo razmišljati.

Đoković nastavlja pohod ka osvajanju Rolan Garosa, a danas od 14 časova ima još jednu za njega lakšu prepreku, pošto mu je rival Litvanac Berankis, 72. igrač sveta. Kvota da će Srbin slaviti sa 3:0 u setovima je 1,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Berankis na Rolan Garosu.

Kada je u pitanju start nove sezone u NBA, komesar je potvrdio da se to neće desiti pre januara 2021. godine.

 - Prvo sam kazao da najranije možemo početi oko Božića (25. decembra prim.aut), jer se tada liga tradicionalno okuplja. Vrlo verovatno je da će start biti u januaru. Ako krenemo u januaru, to znači da će pripremni kampovi početi otprilike tri nedelje ranije. U razmatranje treba uzeti i igrače, koji imaju najdužu sezonu u istoriji NBA lige. Trenirali su tokom pauze, finale će se završiti sredinom oktobra. Potreban im je i fizički i psihički odmor - zaključio je j Silver.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.